animation-of-a-person-walking-up-the-stairs

MINDSET

Wetenschappelijk is het al bewezen! Bewust of onbewust weten wij dat het goed voor ons is, maar waarom lukt het maar niet om oude patronen te doorbreken, door op een positievere manier naar het leven te kijken? Wat staat ons in de weg en wat zorgt ervoor dat wij steeds terugvallen? Hoe kunnen wij op een praktische manier positiviteit toepassen in ons dagelijks leven? En nog belangrijker hoe kunnen wij deze manier van denken vasthouden?.

Om op deze vragen antwoord te geven heb ik de workshop Mindset ontwikkeld. Aan de hand van de W.A.T.C.H. methode gaan wij samen kijken naar hoe gedachten de basis vormen van ons karakter en hoe wij dit proces meer kunnen beïnvloeden. Samen met praktische oefeningen biedt deze workshop de juiste kennis en vaardigheden om een positieve mindset te versterken en daarmee de eerste stap te zetten naar een gelukkiger leven.

Mannen en vrouwen verschillen sterk in gedrag en mindset, vandaar dat er twee varianten van de workshop zijn ontwikkeld om zowel mannen als vrouwen te empoweren.

Duur: 2 uur per sessie

Sessies: 1

020 - 21 01 674

Hettenheuvelweg 16 3e etage, 1101BN Amsterdam

info@be-ubuntu.nl