Be Ubuntu Summerschool

Ben jij een kind in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar en ga jij niet op zomervakantie? Dan neemt Be Ubuntu je graag mee in de wereld van ondernemen. Met de Be Ubuntu Summerschool leer je het proces om van niets tot een eindproduct te komen en hoe je dat product het beste kan verkopen.

Het is een zware tijd voor ons allemaal en ook onze kinderen hebben veel te maken gehad met grote veranderingen. Ondanks alle gebeurtenissen zijn wij ook dit jaar ontzettend enthousiast en vastberaden om de Summerschool/Junior Onderneming te organiseren.

De coronacrisis heeft ook een financiële impact en vandaar dat wij besloten hebben om de Summerschool dit jaar volledig gratis aan te bieden. Laten we samen bouwen aan een nieuwe toekomst voor ons allemaal!

Bij onze Summerschool/junior onderneming ga je veel leren over wat een ondernemer doet en hoe je leiding kan geven, samenwerken, plannen en nog zo veel meer. Het stimuleren van jouw creativiteit en vaardigheden staan voor ons centraal. Verder leer je op een leuke manier wat je interessant vindt en wat je allemaal kan. En geloof maar, dat het meer is dan je zelf denkt!

Aan het einde van de Summerschool ontvang jij een officieel Be-Ubuntu certificaat en mag jij jezelf een Junior Ondernemer noemen. Hiernaast ga je met leeftijdsgenoten nieuwe vaardigheden leren en je eigen creativiteit verder ontdekken.

Wij maken het dit jaar mogelijk om onze junior onderneming op 3 manieren bij te wonen.

1 ONLINE – Uitverkocht!

Via Zoom (app). Wij zorgen elke dag voor een aanmeldlink om makkelijk te kunnen deelnemen.

Datum 1: 20-07-2020 t/m 24-07-2020 (van maandag t/m vrijdag)

Datum 2: 03-08-2020 t/m 07-08-2020 (van maandag t/m vrijdag)

Locatie: Thuis

Tijd: 12.00 uur tot 14.00 uur

2 OUTDOORS – Uitverkocht!

Aan de hand van sport, spel en een speurtocht worden kinderen door Kevin en Darryl Bobson (oud voetballers) op een actieve manier meegenomen in de wereld van ondernemen. Vrijwel alle activiteiten zullen buiten, op 1,5 meter, plaatsvinden.

Datum: 27-07-2020 t/m 31-07-2020 (van maandag t/m vrijdag)

Locatie: Verzamelen bij buurthuis Anansi, Daalwijkdreef 11, 1102RN Amsterdam

Tijd: 12.00 uur t/m 14.00 uur

3 INDOORS (Omgeving Amsterdam o.b.v. inhuren)

Wij kunnen worden ingehuurd om op locatie ons programma aan te bieden. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of telefoonnummer onderaan de pagina.

Als kennismaking houden wij dus eerst een telefonisch ondernemersgesprek, samen met een ouder(s) of verzorger(s) erbij. Wij stellen je tijdens dit gesprek een aantal vragen en sturen je daarna een digitaal werkboek toe die je nodig zal hebben voor de Summerschool.

Helaas zijn er geen plekken meer beschikbaar voor de aankomende summerschool.

Mocht je ons in willen huren of heb je andere vragen dan kan je bellen naar 020-21 01 674 of mailen naar info@be-ubuntu.nl.

020 - 21 01 674

Hettenheuvelweg 16 3e etage, 1101BN Amsterdam

info@be-ubuntu.nl