Be Ubuntu Summerschool

Ben jij een kind in de leeftijd van 9 t/m 14 jaar en ga jij niet op zomervakantie? Dan neemt Be Ubuntu je graag mee in de wereld van ondernemen. Met de Be Ubuntu Summerschool leer je het proces om van niets tot een eindproduct te komen en hoe je dat product het beste kan verkopen.

Tijdens het bedenken, maken en verkopen van een product ga je veel leren over wat een ondernemer doet en hoe je leiding kan geven, samenwerken, plannen en nog zo veel meer. Het stimuleren van jouw creativiteit en vaardigheden staan voor ons centraal. Verder leer je op een leuke manier wat je interessant vindt en wat je allemaal kan. En geloof maar, dat het meer is dan je zelf denkt!

Aan het einde van de Summerschool ontvang jij een officieel Be-Ubuntu certificaat en mag jij jezelf een Junior Ondernemer noemen. Hiernaast ga je met leeftijdsgenoten nieuwe vaardigheden leren en je eigen creativiteit verder ontdekken.

Wij zijn momenteel druk bezig met het organiseren en inplannen van de 2020 Summerschool edities. De locaties, data’s en tijden worden binnenkort bekend gemaakt!

Als kennismaking houden wij dus eerst een ondernemersgesprek, samen met een ouder(s) of verzorger(s) erbij. Wij stellen je tijdens dit gesprek een aantal vragen en je krijgt van ons een pakket met spullen mee die je nodig zal hebben voor de Summerschool. Hiernaast krijg je ook meer informatie over de fondsenwerving.

Momenteel zijn de inschrijvingen gesloten. Binnenkort wordt bekend gemaakt wanneer de nieuwe workshops gaan plaatsvinden. 

Voor vragen kan je bellen naar 06-55563134 of mailen naar m.pool@be-ubuntu.nl.

+31 655 563 134

Cabralstraat 47-3, 1057CE Amsterdam

m.pool@be-ubuntu.nl